Blog

Køb kunst fra lokale kunstnere

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for dit lokalmiljø, kan det være en god idé at købe din kunst fremover fra byens lokale kunstnere.

Find og køb de bedste flyverdragter til mænd her.

Besøg dine lokale gallerier og udstillinger

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal købe, kan det være en god idé at holde øje med reklamer for lokale gallerier og udstillinger. Det er tit noget, der bliver skrevet om i din lokale avis, eller måske i din lokale gruppe på Facebook. Der vil tit stå, hvis der er et galleri, der holder åbent, eller hvis der er en særlig udstilling. Og på disse udstillinger kan det tit være muligt at købe de ting, der hænger på væggene, hvis du gerne vil have dem med hjem.

Læs også denne guide om termotøj til børn.

Så giver det mening at købe kunst

Når du vælger at støtte dine lokale kunstnere, giver det også god mening at købe kunst. Hvis du bare køber tilfældigt kunst, som du ikke engang kender skaberen bag, aner du jo ikke, hvem pengene og støtten reelt går til. Men når du køber fra lokale kunstnere, og du køber værkerne fra kunstnerne selv, er der jo ingen tvivl om, at du er med til at slå et slag for de lokale kunstnere, og at pengene går direkte til dem, så de kan komme i gang med at skabe endnu mere kunst.

Lokal kunst kan være lige så godt som alt andet

Du skal heller ikke være bange for, at du ikke kan finde masser af god kunst, selvom du bare kigger lokalt. Der er mange talentfulde kunstnere rundt omkring i Danmark, og selvom de ikke er store navne, der sælger for millioner af kroner endnu, betyder det jo ikke, at de ikke kan være talentfulde til det, de laver. Du kan sagtens finde masser af kunst lavet af lokale kunstnere, som i den grad er værd at hænge op på væggen, og hvor du sagtens kan få en stor kunstnerisk værdi ud af deres flotte værker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.